Yrd. Doç. Dr. Hamit AKTÜRK hocamız, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü, Din Sosyolojisi alanında, yeni görevine başlamıştır.

25.12.2017

Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi, kurulduğu günden bu güne kadar ilke edindiği vizyon ve misyon çerçevesinde gelişimini sürdürmektedir. Bu gelişim sürecinde aramıza değerli öğretim elemanları katılmaya devam etmektedir.

Din Sosyolojisi alanında Yrd Doç. Dr. Hamit AKTÜRK fakültemiz Akademik kadrosuna dahil olmuştur. 2013 yılında Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Ensitüsü Din Sosyolojisi bilim dalında doktarasını tamamlayan hocamız, daha önce Namık Kemal Üniversitesi'nde Yardımcı Doçent olarak görev yapmıştır.

Hocamıza yeni görevinde başarılar diler, şahsı ve fakültemiz adına hayırlı çalışmalara imza atmasını temenni ederiz.