Fakültemiz Dekan'ı Prof. Dr. Hüseyin ÇELİK Mevlid-i Nebî Haftası Etkinlikleri Kapsamında Besni'de “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” Konulu Konferansa Katıldı.

Fakültemiz hocalarından Prof. Dr. Hüseyin ÇELİK, 2021 Yılı Mevlid-i Nebî haftası etkinlikleri kapsamında Besni İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konuşmada başta Allah ve O’nun elçisi Hz. Muhammed (sas)’e olmak üzere vefanın değişik boyutları, ahlaki bir değer olarak vefanın fert ve toplum hayatındaki önemi, güvene dayalı toplumların inşasındaki etkileri, K.Kerim kıssaları ve Hz. Peygamberin hayatından tablolar gibi değişik konulara yer verildi.