Fakültemiz Dekan'ı Prof. Dr. Hüseyin ÇELİK Mevlid-i Nebî Haftası Etkinlikleri Kapsamında Liseli Öğrencilere “Hz. Peygamber’in Örnekliği” Konulu Konferans Sundu.

Fakültemiz Dekan'ı Prof. Dr. Hüseyin ÇELİK, 2021 Yılı Mevlid-i Nebî haftası etkinlikleri kapsamında Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine “Hz. Peygamber’in Örnekliği” konulu konferans verdi. Hz. Peygamber (sas)’in örnek ahlaki kişiliği, sunmuş olduğu evrensel ahlaki ilkeleri, gençlerin karşılaşabilecekleri sorunlar ve bunlara getirilmiş olan Nebevî çözüm yolları gibi farklı konuların ele alındığı konferans öğrenciler tarafından ilgi ile dinlendi.