ÖZEL ÖĞRENCİLİK İŞLEMLERİ HAKKINDA

Başka bir üniversitede kayıtlı olup bahar döneminde fakültemize özel öğrenci olarak gelmek isteyenler, kendi fakültelerine dilekçe verecek, fakülteleri taleplerini onayladıktan sonra fakültemize resmi yazı gönderecektir. Bu durumdaki öğrencilerin kendi fakültelerinden onay almadan bize başvuruda bulunmamaları gerekmektedir.

Üniversitemize kayıtlı olup Bahar dönemi için başka bir üniversiteye özel öğrenci olarak gitmek isteyen öğrencilerimiz, fakültemize özel öğrencilik başvuru dilekçesi vermelidirler. Bu öğrencilerimizin özel öğrencilik için son başvuru tarihi 19.02.2024’tür. Ancak bu öğrencilerimiz gitmek istedikleri üniversitenin özel öğrencilik başvuru tarihlerini de dikkate almak durumundadır.

Güz döneminde tek bir dönem için başka bir üniversiteye giden öğrencilerimiz herhangi bir işlem yapmadan fakültemizde 26.02.2024 tarihi itibariyle ders kayıtlarını yapabilecektir. Bu öğrencilerin güz döneminde aldıkları derslerin harf notları eğitim aldıkları fakülte tarafından fakültemize üst yazıyla gönderilecektir.

Güz dönemi başlangıcında iki dönem için özel öğrencilik başvurusunda bulunup bahar döneminde fakültemize geri dönmek isteyenler, özel öğrenci olarak eğitim aldıkları fakülteye “özel öğrencilik başvurularının bahar dönemi için iptal edilmesi” talebini içeren bir dilekçe vermelidirler. Bu öğrenciler, ilgili dilekçeyi verdikten sonra ders kayıt sürecinde obs sistemimizden ders kayıtlarını yapabileceklerdir.

Fakültemizin özel öğrencilik işlemleri için son tarih Üniversitemizin akademik takviminde belirtildiği üzere 19.02.2024’tür. Hem kendi öğrencilerimizin hem de başka bir üniversiteden özel öğrenci olarak fakültemize gelmek isteyenlerin, işlemlerin sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için başvurularını son günlere bırakmamaları önem arz etmektedir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.