Fakültemizin Acı Kaybı

Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Hasan PEKER vefat etmiştir.

2017 yılından beri fakültemizde öğretim üyesi olarak görev yapan Hasan Hocamız, bu süre boyunca gerek verdiği derslerle, gerek sergilediği söz ve davranışlarla birçok öğrencimizin eğitim-öğretim hayatına yön verdi. Hasan Hocamızın fakültemizdeki özverili çalışması ve akademik faaliyetlerdeki çabası için kendisine minnettarız. Hocamıza Allah’tan rahmet, başta ailesi, mesai arkadaşları ve öğrencileri olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Allah Hocamızın mekânını cennet, makamını âli eylesin.

Hocamızın Kısa Özgeçmişi

Üniversite öncesi tahsil hayatı doğup büyüdüğü Kâhta’da (Adıyaman) geçti. 1985’te girmiş olduğu Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden dereceyle mezun oldu (1990). Yüksek lisans (1996) ve doktorasını (2005) aynı üniversitede “Din Felsefesi” bilim dalında yaptı. DİKAB (1990-1992) ve İ.H.L. Meslek Dersleri (1992-2013) öğretmeni olarak farklı vilayetlerde hizmet verdi. 2013 yılında MEB’den başöğretmenken ayrılıp Kilis 7 Aralık Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Yrd. Doç. Dr. olarak çalışmaya başladı. 2017 yılında Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’ne geçti. İhtisas alanında, ulusal ve uluslararası yayınlarda yer almış muhtelif akademik çalışmaları bulunmaktadır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.