Fakültemizde İftar Etkinliği Düzenlendi

Fakültemizin ev sahipliğinde düzenlenen iftar etkinliğine Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat AYDIN ve Prof. Dr. Selcen YÜKSEL PERKTAŞ, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hamdi GÜNDOĞAR, Fakültemizin akademik ve idari personeli ve öğrencilerimiz katıldı. Dekanımız etkinlikte yaptığı konuşmada Ramazan ayının rahmet iklimini yaşıyor olmanın sevinciyle başta Filistin olmak üzere farklı coğrafyalarda ümmetin içerisinde olduğu sıkıntıların hüznünü bir arada yaşadığımız bu günlerde birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti ve katılımcılara davete iştiraklerinden dolayı teşekkür etti.