Ek Kontenjanla Fakültemize Gelen Öğrencilerimiz İçin Yapılacak Olan Yabancı Dil (İngilizce Muafiyet) YD101-YD102 Kodlu Dersin Seviye Tespit Sınav Duyurusu

Üniversitemize 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında ilk defa kayıt yaptıran Ek kontenjan gelen öğrencilerin Yabancı Dil (İngilizce-Muafiyet) Seviye Tespit sınavı müracaatlarını; 09 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 16:00'a kadar Fakültemiz Bölüm Sekreterliğine dilekçe ile başvurarak kayıtlarını yapabileceklerdir.

Yatay-dikey geçişle gelen, daha önce kayıt yaptıranlar ve Yabancı Uyruklu öğrenciler sınava müracaat edemeyeceklerdir.

YD 101-102 kodlu Yabancı Dil İngilizce “Seviye Tespit Sınavı” 11 EYLÜL 2024 Cuma günü saat : 16:00’da Merkezi Derslikler B Blok Zemin Kattaki Amfilerde yapılacaktır.

Sınavda 70 ve üzeri başarı notu alanlar YD 101- YD102 kodlu Yabancı Dil İngilizce dersinden başarılı sayılacaktır.