"Hadislerde Muhteva Tenkidi" Konulu Hikmet Semineri Fakültemizde Gerçekleştirildi

Fakültemiz bünyesinde yapılan "Hikmet Seminerleri" başlıklı seminer programlarının üçüncüsü Fakültemiz İbn Sina konferans salonunda düzenlendi. Bu haftaki konuşmacımız Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali ÇALGAN oldu. "Hadislerde Muhteva Tenkidi" başlıklı seminer fakülte dekanımız, dekan yardımcılarımız, akademik personelimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Hikmet Seminerleri öğretim üyelerimizin sunacakları farklı konu ve başlıklarla düzenlenmeye devam edecektir.