Fakültemizde Mezuniyet Töreni

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet törenimiz İbn-i Sina Konferans Salonunda gerçekleştirildi. 

Törene Dekanımız, Dekan Yardımcılarımız, Akademik ve İdari Personelimiz, öğrencilerimiz ve velileri katıldı. Tören Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve ardından öğrencimiz Nimetullah Çil'in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmalarını gerçekleştiren Dekanımız Prof. Dr. Hamdi Gündoğar, katılımcıları selamlayarak öğrencilerimizi ve yetişmelerinde büyük emekleri olan ailelerini ve hocalarımızı tebrik edip, öğrenciler için hayırlı temenni ve tavsiyelerde bulundu.

Konuşmanın ardından fakültemizin hocalarının öğrenciler hakkında hayır duasında bulunduğu veda videoları sahneye yansıtıldı. Törende öğrencilerimizden Müfide Güneş "Ben Kudüsüm" adlı şiiri ile Filistin'de zulüm altında olan kardeşlerimiz anıldı.

Öğrenci ve hocalarımızın anı gösteriminin ardından öğrencimiz Mustafa Çelik'in mizahi şiiri ile tatlı anlar yaşandı. Fakülte birincimiz Mervegül Alagöz'ün konuşmasının ardından hocalarımız mezunlarımıza diplomalarını takdim etti. Tören, kep atma merasiminin ardından sona erdi.

Öğrencilerimizi tekrar tebrik eder, aziz milletimize en güzel şekilde hizmet etmelerini Yüce Allah'tan niyaz ederiz.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.